Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

ÀREA MANAGER JÚNIOR (DOMINI ANGLÈS) - MARLEX Recruiting Barcelona

Publicado por MARLEX Recruiting Particular 08500, Osona, Barcelona España

Oferta de empleo como ÀREA MANAGER JÚNIOR (DOMINI ANGLÈS) en MARLEX Recruiting, Osona, Barcelona

Publicada el: Friday, 02 Feb - 11:25
Nombre de la empresa: MARLEX Recruiting
Número de trabajadores: 150

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

MARLEX Recruiting MARLEX Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma MARLEX HUMAN CAPITAL. Operem des de fa més de 20 anys fonamentalment a tot Catalunya i estem posicionats com una de les cinc firmes líders en RRHH en aquest territori. Ens distingeix la proximitat, la professionalitat i el rigor. Hem rebut diverses mencions i distincions rellevants de diferents entitats de prestigi entre altres de Best Place to Work, Aenor, IESE i la Generalitat de Catalunya. Treballem ben a prop des de les més de 40 oficines repartides per el territori de Catalunya.

Ubicación

Población: Osona
Código Postal: 08500
Provincia: Barcelona
País: España

Descripción

Puesto vacante: ÀREA MANAGER JÚNIOR (DOMINI ANGLÈS)

Categorías: Comercial y ventas - Comercio exterior

Nivel: Especialista
Personal a cargo: 0
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: Funciones
En dependència directa del/la responsable del departament d'exportació, la missió principal de la persona seleccionada consistirà en identificar fer seguiment i ampliar la cartera de clients dels mercats extrangers i mercats potencials i aconseguir entrada segons la estratègia definida. La seva intervenció serà clau per explicar bé els productes; captar i assessorar al client derivant la realització del pressupost a Oficina Tècnica i la negociació final de la venda al Director Comercial. Un cop tancada la venda, tornarà a ser una figura clau per resoldre qualsevol dubte o incidència al client mentre es prepara i s’envia la comanda. Realitzarà rapports periòdics de la seva activitat i utilitzarà el CRM intern com a eina de treball. Assistirà a Fires a nivell internacional i viatjarà dins la seva zona assignada (sobretot a Anglaterra) de manera periòdica.

Se ofrece
El/la candidat/a escollit/da s’incorporarà a una empresa amb un producte de qualitat, que ofereix molt bon servei al client.

Requisitos

Estudios mínimos: Grado
Experiencia mínima: Al menos 2 años
Imprescindible residente en: (Seleccionar)
Requisitos mínimos: El perfil correspon a un/a professional que aporti estudis superiors preferiblement a nivell d’Enginyeria Tècnica valorant-se molt positivament aportar formació complementària en vendes i/o comerç internacional. Es requereix experiència mínima de 2 anys realitzant un tipus de venda tècnica a canal prescriptor o empeses fabricants de maquinaria. Es valorarà molt positivament aportar coneixement del mercat Europeu. És imprescindible el domini de l’anglès. Pensem en una persona a qui li agradi la part d’investigació de nous mercats i clients i la fase de prospecció a la venda, amb clara orientació al client i amb bones habilitats comunicatives, que compti amb disponibilitat per viatjar, a nivell internacional, un 20% del seu temps.

Contrato

Tipo de contrato: (Seleccionar)
Jornada laboral: Completa
✔ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✔ Inscribirme a esta oferta de empleo
Comparte este anuncio
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP
Danos todos los intentos de los estafadores
100% 1
0% 0 No me gusta
Me gusta, 0 No me gusta
bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en bcnanuncios.es, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis Barcelona Ofertas de Trabajo - Empleo
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de bcnanuncios.es 100% gratis.

Compartir