Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

INGENIERO ELÉCTRICO EN EDIFICACIÓN - INSTAL.LACIONS ARQUITECTONIQUES Barcelona

Publicado por INSTAL.LACIONS ARQUITECTONIQUES Particular 08003, Barcelona, Barcelona España

Oferta de empleo como INGENIERO ELÉCTRICO EN EDIFICACIÓN en INSTAL.LACIONS ARQUITECTONIQUES, Barcelona, Barcelona

Publicada el: 23 Dec 2017 - 22:24
Nombre de la empresa: INSTAL.LACIONS ARQUITECTONIQUES
Número de trabajadores: 15

Sede central en: Barcelona

Descripción de la empresa

AIA (www.aia.cat) som un equip multidisciplinari amb més de 25 anys d¿experiència i més de 300 projectes construïts, format per arquitectes, enginyers i consultors especialitzats en el desenvolupament de projectes d¿arquitectura, enginyeria, interiorisme i paisatgisme, arreu del món.
Aquest fet ens permet abordar els projectes de forma global i donant una resposta integral de tots els sistemes que conformen el projecte, des del primer esbós fins a la conclusió de l¿obra i al posterior seguiment de la vida útil de l¿edifici, posant especial atenció als criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, com en el funcionament eficaç de l¿edifici i la seva integració en l¿entorn. A AIA tenim la homologació ISO 9001:2008

Ubicación

Población: Barcelona
Código Postal: 08003
Provincia: Barcelona
País: España

Descripción

Puesto vacante: INGENIERO ELÉCTRICO EN EDIFICACIÓN

Categorías: Inmobiliario y construcción - Ingeniería civil y obras públicas

Nivel: Especialista
Personal a cargo: 1 - 5
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: Oferta vacant: ENGINYER ELÈCTRIC EN EDIFICACIÓ

Empresa: AIA Instal.lalcions Arquitectòniques. www.aia.cat

Cerquem incorporar:
Enginyer en instal·lacions elèctriques en edificació, per a la redacció de projectes (càlcul, dibuix, memòries i amidaments) per a equipaments esportius, culturals, hotels, habitatges, etc. Treball en un equip jove i dinàmic en la realització de projectes per edificis emblemàtics.

Requisits:
Residir a la Província de Barcelona. Experiència demostrada en el càlcul de les INSTAL.LACIONS ELÈCTRIQUES. Dibuix de plànols, càlculs i elaboració de memòries i amidaments. Coneixement de normatives vigents i procediments associats. Eines: Acad avançat, BIM es valorarà. Documentació tècnica de projectes-amidaments: Cype, Arquimedes, TCQ,. Molt valorable: Nivell avançat d'Anglès i/o Francès.

Descripció de l'Empresa:
AIA som un equip multidisciplinari amb més de 25 anys d'experiència i més de 300 projectes construïts, format per arquitectes, enginyers i consultors especialitzats. Aquest fet ens permet abordar els projectes de forma global i donant una resposta integral de tots els sistemes que conformen el projecte. A AIA tenim la homologació ISO 9001:2008.

Requisitos

Estudios mínimos: Grado
Experiencia mínima: Al menos 2 años
Imprescindible residente en: (Seleccionar)
Requisitos mínimos: Residir a la Província de Barcelona. Experiència demostrada en el càlcul de les INSTAL.LACIONS ELÈCTRIQUES. Dibuix de plànols, càlculs i elaboració de memòries i amidaments. Coneixement de normatives vigents i procediments associats. Eines: Acad avançat, BIM es valorarà. Documentació tècnica de projectes-amidaments: Cype, Arquimedes, TCQ,. Molt valorable: Nivell avançat d'Anglès i/o Francès.

Contrato

Tipo de contrato: (Seleccionar)
Jornada laboral: Completa
✔ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✔ Inscribirme a esta oferta de empleo
Comparte este anuncio
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP
Danos todos los intentos de los estafadores
100% 1
0% 0 No me gusta
Me gusta, 0 No me gusta
bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en bcnanuncios.es, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis Barcelona Ofertas de Trabajo - Empleo
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de bcnanuncios.es 100% gratis.

Compartir