RECEPCIONISTA - DOMINI ANGLÈS (SECTOR ALIMENTARI) - Frigoríficos Costa Brava, S.A. Gerona

Publicado por Frigoríficos Costa Brava, S.A. Particular 17469, Vilamalla, Girona España

Oferta de empleo como RECEPCIONISTA - DOMINI ANGLÈS (SECTOR ALIMENTARI) en Frigoríficos Costa Brava, S.A., Vilamalla, Girona

Publicada el: 18 Nov 2019 - 15:07
Nombre de la empresa: Frigoríficos Costa Brava, S.A.
Número de trabajadores: 100

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

Frigoríficos Costa Brava, S.A. Frigorífics Costa Brava és una empresa familiar del Grup Cañigueral amb una trajectòria de més de 45 anys en l’elaboració de carn de porcí de màxima qualitat.

Des dels nostres inicis, l’any 1969, estem en constant creixement i les nostres instal·lacions, dedicades al sacrifici i especejament de carn de porc, ens permeten produir més de 225 milions de kg de carn anuals.

Actualment destinem més del 75% de la producció a l’exportació. Els nostres productes s’adapten als hàbits de consum dels diferents països i arriben amb regularitat a més de 42 països a tot el món passant per Àsia, Àfrica, Amèrica i Europa. Això s'ha fet possible gràcies a la millora de les qualificacions en estàndards de qualitat, el treball constant en nous productes per abastar nous mercats estratègics.

La nostra experiència i dedicació ens han consolidat com a indústria càrnia líder del sector a nivell europeu.

Ubicación

Población: Vilamalla
Código Postal: 17469
Provincia: Girona
País: España

Descripción

Puesto vacante: RECEPCIONISTA - DOMINI ANGLÈS (SECTOR ALIMENTARI)

Categorías: Administración de empresas - Recepción

Nivel: Empleado/a
Personal a cargo: 0
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: Costa Brava Foods, empresa líder en el seu segment de mercat i que es troba en ple procés de creixement i expansió, precisa incorporar un/a Recepcionista per la nostra planta productiva ubicada a Vilamalla, que aporti domini de la llengua anglesa, essent valorable aportar coneixements d'un segon idioma estranger.

Depenent directament del/la Responsable d'Administració, i integrant-se en un equip de treball sòlid i cohesionat, la missió principal de la persona seleccionada serà la de portar a terme l'atenció, tant telefònicament com presencialment, a tota persona que entri en contacte amb l'empresa.

Per altra banda, portarà a terme funcions complementàries del lloc de treball, com per exemple gestionar el servei de missatgeria, elaborar documentació d'acompanyament a transportistes, elaboració i gestió d'albarans relacionats amb material d'oficina, realitzar inventaris de material promocional, entre d'altres.

S'ofereix un lloc de feina estable, tenint l'oportunitat de formar part d'una empresa líder i consolidada, en la que el/la candidat/a seleccionat/da optarà a un lloc de feina estable, passant a formar part d'un equip de treball sòlid i cohesionat.

Requisitos

Estudios mínimos: Formación Profesional Grado Superior
Experiencia mínima: Al menos 2 años
Imprescindible residente en: (Seleccionar)
Requisitos mínimos: El perfil que estem buscant correspon a un/a professional que aporti formació mínima a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i/o Comerç, valorant-se positivament aportar formació universitària, com per exemple la Diplomatura en Turisme. Per altra banda, cal aportar domini de la llengua anglesa, essent molt valorable aportar coneixements d’un segon idioma estranger (ex: francès).

Es requereix aportar una experiència mínima de dos-tres anys ocupant un lloc de feina similar, ja sigui en la Recepció d’una empresa, o d’un establiment hoteler, estant habituat/da a tractar amb tot tipus d’interlocutors, tant telefònicament com presencialment, i a utilitzar la llengua anglesa de manera habitual.

Pensem en una persona organitzada, amb bones habilitats comunicatives i de planificació, amb capacitat de priorització i sentit de la urgència, i amb facilitat per treballar en equip.

Contrato

Tipo de contrato: Indefinido
Duración: 6 + 6 + Indefinit
Jornada laboral: Completa
Horario: De dilluns a divendres, jornada completa
✅ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✅ Inscribirme a esta oferta de empleo
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP

Promocionar anuncio

Danos todos los intentos de los estafadores
  • es  España
  • Publicado: 19 Ene 2020 - 21:31
  • Visitas: 456