TÈCNIC/A LABORAL (SECTOR CARNI - RIUDELLOTS DE LA SELVA) - Frigoríficos Costa Brava, S.A. Gerona

Publicado por Frigoríficos Costa Brava, S.A. Particular 17457, Riudellots de la Selva, Girona España

Oferta de empleo como TÈCNIC/A LABORAL (SECTOR CARNI - RIUDELLOTS DE LA SELVA) en Frigoríficos Costa Brava, S.A., Riudellots de la Selva, Girona

Publicada el: Tuesday, 04 July - 15:44
Nombre de la empresa: Frigoríficos Costa Brava, S.A.
Número de trabajadores: 1000

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

Frigoríficos Costa Brava, S.A. Frigorífics Costa Brava som una empresa familiar que forma part del Grup Cañigueral (Costa Brava Mediterranean Foods), amb una trajectòria de més de 50 anys en l’elaboració de carn de porcí de màxima qualitat.

Des dels nostres inicis, l’any 1969, estem en constant creixement i les nostres instal·lacions, dedicades al sacrifici i especejament de carn de porc, ens permeten produir més de 225 milions de kg de carn anuals. Actualment comptem amb dues plantes productives, una ubicada a Riudellots de la Selva, i una segona ubicada a Vilamalla.

Actualment destinem més del 75% de la nostra producció a l’exportació; els nostres productes s’adapten als hàbits de consum dels diferents països i arriben amb regularitat a més de 42 països a tot el món passant, per Àsia, Àfrica, Amèrica i Europa. I això s'ha fet possible gràcies a la millora de les qualificacions en estàndards de qualitat, i en el treball constant en l'evolució de nous productes per abastar nous mercats estratègics.

La nostra experiència i dedicació ens han consolidat com a indústria càrnia líder del sector a nivell europeu, i tenim perspectives de seguir creixent i ampliant horitzons!

Ubicación

Población: Riudellots de la Selva
Código Postal: 17457
Provincia: Girona
País: España

Descripción

Puesto vacante: TÈCNIC/A LABORAL (SECTOR CARNI - RIUDELLOTS DE LA SELVA)

Categorías: Recursos humanos - Relaciones laborales

Departamento: RRHH

Nivel: Especialista
Personal a cargo: 0
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: Costa Brava Mediterranean Foods, empresa líder en el seu segment de mercat i que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar, degut al seu creixement i pla d'expansió, un/a TÈCNIC/A LABORAL que aporti sòlida experiència en l'elaboració de nòmines.

En dependència directa del/la Responsable Laboral, i formant part de l'àrea d'Administració de Personal, el/la candidat/a seleccionat/da s'ocuparà de portar a terme l'elaboració de les nòmines de tota la plantilla, a banda de participar en altres processos i tasques pròpies de l'àrea d'Administració de Personal (liquidacions, paternitats/maternitats, jubilacions, contractació,...) segons les necessitats pròpies del moment.

S'ofereix la possibilitat d'entrar a formar part d'una empresa sòlida i consolidada, que es troba en ple procés de creixement i expansió, on el/la candidat/a seleccionat/da optarà a un lloc de feina estable, en el que podrà créixer professionalment i aprendre coses noves cada dia, integrant-se en un equip de treball ja consolidat.

Requisitos

Estudios mínimos: Grado
Experiencia mínima: Al menos 3 años
Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante
Requisitos mínimos: El perfil que estem buscant correspon a un/a professional que aporti, preferiblement, formació universitària en Relacions Laborals, tot i que no es descartaran candidatures que aportin formació d'altres àrees si es compta amb l'experiència requerida.

Cal aportar una experiència mínima de 4 - 5 anys ocupant un lloc de feina similar, formant part d'un Departament de RRHH o treballant en una Assessoria/Gestoria Laboral, estant habituat/da a l'elaboració d'un alt volum de nòmines, essent molt valorable haver treballat amb ERP Navision (Summar).

Pensem en una persona metòdica, organitzada, amb capacitat de planificació, amb facilitat per treballar seguint procediments i normes, amb orientació al detall i que tingui facilitat per treballar tant en equip com de manera individual.

Contrato

Tipo de contrato: Indefinido
Duración: Indefinida
Jornada laboral: Completa
Horario: De dilluns a divendres, jornada completa
✅ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✅ Inscribirme a esta oferta de empleo
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP

Promocionar anuncio

Danos todos los intentos de los estafadores
  • es  España
  • Publicado: 31 Jul 2023 - 12:31
  • Visitas: 86