Clásico

TÈCNIC/A PRL - 3 ESPECIALITATS (SEC. ALIMENTACIÓ) - Frigoríficos Costa Brava, S.A. - Gerona

Publicado por Frigoríficos Costa Brava, S.A. - Particular

16 Ene 2020 - 19:31

17469, Vilamalla, Girona España

Oferta de empleo como TÈCNIC/A PRL - 3 ESPECIALITATS (SEC. ALIMENTACIÓ) en Frigoríficos Costa Brava, S.A., Vilamalla, Girona

Publicada el: 25 Jun 2019 - 07:21
Nombre de la empresa: Frigoríficos Costa Brava, S.A.
Número de trabajadores: 100

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

Frigoríficos Costa Brava, S.A. Frigorífics Costa Brava és una empresa familiar del Grup Cañigueral amb una trajectòria de més de 45 anys en l’elaboració de carn de porcí de màxima qualitat.

Des dels nostres inicis, l’any 1969, estem en constant creixement i les nostres instal·lacions, dedicades al sacrifici i especejament de carn de porc, ens permeten produir més de 225 milions de kg de carn anuals.

Actualment destinem més del 75% de la producció a l’exportació. Els nostres productes s’adapten als hàbits de consum dels diferents països i arriben amb regularitat a més de 42 països a tot el món passant per Àsia, Àfrica, Amèrica i Europa. Això s'ha fet possible gràcies a la millora de les qualificacions en estàndards de qualitat, el treball constant en nous productes per abastar nous mercats estratègics.

La nostra experiència i dedicació ens han consolidat com a indústria càrnia líder del sector a nivell europeu.

Ubicación

Población: Vilamalla
Código Postal: 17469
Provincia: Girona
País: España

Descripción

Puesto vacante: TÈCNIC/A PRL - 3 ESPECIALITATS (SEC. ALIMENTACIÓ)

Categorías: Recursos humanos - Prevención de riesgos

Nivel: Empleado/a
Personal a cargo: 0
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: Costa Brava Foods, empresa del sector carni líder en el seu segment de mercat i que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar, degut al seu creixement i pla d'expansió, un/a TÈCNIC/A DE PRL que aporti el Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb les tres especialitats acreditades (Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Psicosociologia Aplicada), i que tingui disponibilitat per treballar a la nostra nova planta productiva, ubicada a Vilamalla.

Depenent directament del/la Director/a de RRHH i del/la Responsable de PRL, la missió principal de la persona seleccionada serà la de portar a terme la implementació i la gestió de la PRL, amb el seu corresponent control i seguiment, a la planta de Vilamalla.

Entre les seves tasques hi haurà les de planificar i promoure la prevenció, portar a terme l'avaluació de llocs de treball i avaluacions de riscos, realitzar investigacions d'accidents de treball, formar els treballadors en matèria de PRL, mantenimr relació amb el Comitè d'Empresa, i actuar d'enllaç entre el Servei de Prevenció i l'Empresa, entre d'altres tasques pròpies del lloc de treball, com la gestió dels EPI's.

S'ofereix la possibilitat d'entrar a formar part d'una empresa sòlida i consolidada, que es troba en ple procés de creixement i expansió, i que aposta per la millora i per la innovació, invertint en millores tècniques de manera constant.

El/la candidat/a seleccionat/a optarà a un lloc de feina estable, en el que podrà créixer professionalment i aprendre coses noves cada dia, integrant-se en un equip de treball ja consolidat.

Requisitos

Estudios mínimos: Diplomatura
Experiencia mínima: Al menos 2 años
Imprescindible residente en: (Seleccionar)
Requisitos mínimos: -El perfil que estem buscant correspon a un/a professional que aporti formació mínima a nivell universitari (ex: Psicologia, Ciències Empresarials, Enginyeria Tècnica,...), essent imprescindible aporta el Màster en Prevenció de Riscos Laborals, amb les tres especialitats acreditades (Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Psicosociologia Aplicada).

- Es requereix aportar una experiència mínima de 2-3 anys ocupant un lloc de feina similar, en Servei de Prevenció Propi i/o en Servei de Prevenció Aliè, dins un entorn industrial, essent molt valorable comptar amb coneixements sobre auditories de Prevenció. Per altra banda, també es valorarà positivament aportar experiència en la impartició de formació sobre PRL.

- Pensem en una persona que sigui organitzada i metòdica, però també flexible, que compti amb bones habilitats comunicatives i amb capacitat empàtica, i que tingui facilitat per transmetre idees, conceptes i coneixements.

Contrato

Tipo de contrato: Indefinido
Duración: 6 + 6 + Indefinit
Jornada laboral: Completa
Horario: De dilluns a divendres, jornada completa
✔No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
Inscribirme a esta oferta de empleo

Ref del anuncio : BCN-A365366

Ofertas de Trabajo - Empleo Otras ofertas Empleos

456 personas han leído este anuncio

Contactar con el anunciante Frigoríficos Costa Brava, S.A.

bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.


Denunciar este anuncio
Si crees que este anuncio incluye contenido fraudulento, ilegal, inapropiado, racista, spam o abusivo, denúncielo aquí

se necesitan auxiliares de ayuda a domicilio (101)

TOP Publicado por P Rodriguez Ana 

Gerona   Otras ofertas Empleos

12 Mar 2021 - 18:11