Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

CAP DE PLANTA (SECTOR INDUSTRIAL) - MARLEX Recruiting Cervera

Publicado por MARLEX Recruiting Particular 25200, Cervera, Lleida España

Oferta de empleo como CAP DE PLANTA (SECTOR INDUSTRIAL) en MARLEX Recruiting, Cervera, Lleida

Publicada el: Thursday, 17 May - 08:20
Nombre de la empresa: MARLEX Recruiting
Número de trabajadores: 150

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

MARLEX Recruiting MARLEX Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma MARLEX HUMAN CAPITAL. Operem des de fa més de 20 anys fonamentalment a tot Catalunya i estem posicionats com una de les cinc firmes líders en RRHH en aquest territori. Ens distingeix la proximitat, la professionalitat i el rigor. Hem rebut diverses mencions i distincions rellevants de diferents entitats de prestigi entre altres de Best Place to Work, Aenor, IESE i la Generalitat de Catalunya. Treballem ben a prop des de les més de 50 oficines repartides per el territori de Catalunya.

Ubicación

Población: Cervera
Código Postal: 25200
Provincia: Lleida
País: España

Descripción

Puesto vacante: CAP DE PLANTA (SECTOR INDUSTRIAL)

Categorías: Calidad, producción e I+D - Operaciones

Nivel: Mando intermedio
Personal a cargo: 21 - 50
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: Funciones
Sota càrrec del Director de Producció, la persona seleccionada s'ocuparà de gestionar un equip de 40 persones, controlar el procés de producció i verificar i fer seguiment del producte acabat revisant els treballs de soldadura dels treballadors. Puntualment, haurà de vetllar pel bon funcionament de la maquinària i haurà de donar suport al departament de manteniment en cas d'avaria en la pròpia línia.

Se ofrece
El/la candidat/a seleccionat/da s'incorporarà en una reconeguda empresa de la zona en ple procés de creixement, on tindrà la oportunitat d'optar a un lloc de treball estable i on podrà desenvolupar-se com a professional.

Requisitos

Estudios mínimos: Ciclo Formativo Grado Superior
Experiencia mínima: Al menos 3 años
Imprescindible residente en: (Seleccionar)
Requisitos mínimos: El perfil correspon a un/a professional amb formació a nivell de Formació Professional o Cicle Formatiu de Grau Superior en modalitats com Fabricació mecànica, Electrònica i Electricitat o similar. Es requereix experiència contrastada d'uns 3 a 5 anys en un lloc i amb tasques similars i gestionant equips en entorn industrial. La persona seleccionada ha de tenir molta experiència en el món de la soldadura per tal de detectar que aquests treballs estiguin ben fets. Pensem en una persona organitzada, amb sentit de la responsabilitat, tolerància a la pressió i amb capacitat per liderar i gestionar un gran equip de treballadors.

Contrato

Tipo de contrato: (Seleccionar)
Jornada laboral: Completa

Salario

Salario: 24.000 €- 33.000 € Bruto/año

✔ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✔ Inscribirme a esta oferta de empleo
Comparte este anuncio
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP
Danos todos los intentos de los estafadores
100% 1
0% 0 No me gusta
Me gusta, 0 No me gusta
bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en bcnanuncios.es, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis Cervera Ofertas de Trabajo - Empleo
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de bcnanuncios.es 100% gratis.

Compartir