Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

ADMINISTRATIU-VA A BANYOLES - MARLEX Recruiting Gerona

Publicado por MARLEX Recruiting Particular 17820, Girona, Girona España

Oferta de empleo como ADMINISTRATIU-VA A BANYOLES en MARLEX Recruiting, Girona, Girona

Publicada el: Monday, 15 Apr - 10:24
Nombre de la empresa: MARLEX Recruiting
Número de trabajadores: 150

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

MARLEX Recruiting MARLEX Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma MARLEX HUMAN CAPITAL. Operem des de fa més de 20 anys fonamentalment a tot Catalunya i estem posicionats com una de les cinc firmes líders en RRHH en aquest territori. Ens distingeix la proximitat, la professionalitat i el rigor. Hem rebut diverses mencions i distincions rellevants de diferents entitats de prestigi entre altres de Best Place to Work, Aenor, IESE i la Generalitat de Catalunya. Treballem ben a prop des de les més de 50 oficines repartides per el territori de Catalunya.

Ubicación

Población: Girona
Código Postal: 17820
Provincia: Girona
País: España

Descripción

Puesto vacante: ADMINISTRATIU-VA A BANYOLES

Categorías: Administración de empresas - Administración

Nivel: Empleado/a
Personal a cargo: (Seleccionar)
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: Important empresa de la zona de Pla de l'Estany, especialitzada en l'administració de finques i serveis immobiliaris, precisa incorporar un/a,

ADMINISTRATIU-VA DE SUPORT

El principal objectiu de la persona seleccionada serà el control, la gestió integral i la atenció necessària al servei de totes les comunitats de veïns que actualment es gestionen a l'empresa. En el seu dia a dia haurà de prestar atenció presencial o telefònica als propietaris per poder-los-hi resoldre dubtes o solucionar possibles incidències. D'altra banda, convocarà i dirigirà reunions de veïns, i redactarà les successives actes de juntes. A més de controlar econòmicament tota l'activitat generada, amb la supervisió dels pagaments de la comunitat, els contractes o els serveis demandats, a part de confeccionar i revisar els pressupostos anuals.

S'ofereix un contracte estable que d'inici serà de 20 hores a la setmana (15:00 a 19:00) i una formació per aconseguir una evolució positiva perquè en un termini de 2 a 3 anys es pugui consolidar com un-a expert-a en administració de finques.

Requisitos

Estudios mínimos: Ciclo Formativo Grado Superior
Experiencia mínima: No Requerida
Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante
Requisitos mínimos: El perfil correspon a un/a professional que demostri formació en administració, finances, Dret o similars. Es valorarà positivament aportar el títol d'administrador-a de finques, així com els coneixements del programa informàtic TAAF o similar. És necessari dominar el paquet informàtic Office i tenir facilitat per la redacció d'informes tant en català com en castellà. Pensem en una persona comunicativa, proactiva, rigorosa, organitzada i amb carisma, que pugui treballar amb certa autonomia i responsabilitat, i sobretot que busqui feina estable.

Contrato

Tipo de contrato: Indefinido
Jornada laboral: Parcial - Indiferente
Horario: 15:00 a 19:00 (al principi)
✔ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✔ Inscribirme a esta oferta de empleo
Comparte este anuncio
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP
Danos todos los intentos de los estafadores
100% 1
0% 0 No me gusta
Me gusta, 0 No me gusta
bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en bcnanuncios.es, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis Gerona Ofertas de Trabajo - Empleo
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de bcnanuncios.es 100% gratis.

Compartir