Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

Auxiliar Tècnic Educatiu/va - FUNDACIO RAMON NOGUERA Gerona

Publicado por FUNDACIO RAMON NOGUERA Particular 17005, Girona, Girona España

Oferta de empleo como Auxiliar Tècnic Educatiu/va en FUNDACIO RAMON NOGUERA, Girona, Girona

Publicada el: Tuesday, 24 Apr - 08:24
Nombre de la empresa: FUNDACIO RAMON NOGUERA
Número de trabajadores: 386

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

El GRUP FUNDACIÓ RAMON NOGUERA, està format per 4 entitats d´economia social sense ànim de lucre amb una implantació territorial de la província de Girona, prioritzant la comarca del Gironès: Fundació RAMON NOGUERA de GIRONA, Fundació MONTILIVI , Fundació MAS XIRGU i Fundació ONYAR LA SELVA

La nostra MISSIÓ es: Treballar per garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i millorar la seva qualitat de vida, i la de les famílies, així com també la dels infants que presenten dificultats en el seu desenvolupament,per contribuir a la creació d’una societat més solidària i inclusiva.

Com ho fem?

Acolliment residencial:
L’objectiu principal de l’acolliment residencial és proporcionar als nostres usuaris un entorn el més semblant possible a la llar familiar, oferint els suports necessaris per garantir i millorar la seva qualitat de vida. Fer-los sentir com a casa.

Centre Atenció especialitzada:
L’atenció especialitzada s’ofereix en un altre centre d’atenció diürna a persones adultes a partir dels 16 anys amb discapacitat intel·lectual que necessita d’un suport extens i generalitzat.

Servei de Teràpia ocupacional:
L’objectiu del servei de Teràpia Ocupacional és potenciar i mantenir les habilitats de les persones ateses per tal d’aconseguir una màxima integració social i laboral. Es treballa des dels àmbits de l’ocupació terapèutic i de l’ajustament personal. Les àrees de treball són la vida domèstica, la vida comunitària, l’aprenentatge, el treball, la salut i la seguretat i activitats socials.

Atenció Precoç – Centres especialitzats en el desenvolupament de l'infant, integrat dins la xarxa de Centres d'Atenció Precoç del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

Els nostres objectius són els d'atendre la població infantil de 0 a 6 anys que presentin trastorns en el desenvolupament o que es trobin en una situació que comporti el risc de patir-ne.

Facilitar la utilització de recursos per potenciar les seves capacitats i la seva integració dins el medi familiar i social, millorant les seves condicions neurològiques i relacionals.

Prevenir, detectar i atendre els trastorns del desenvolupament infantil.

Inserció laboral – Centre Especial de treball - El nostre objectiu és el d’ajudar en la integració social i laboral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’oferta laboral del Centre Especial de Treball o bé del treball ordinari.

Des de la Unitat de Suport a l'Activitat Professional acompanyem els treballadors en el seu recorregut laboral per tal que s'hi sentin a gust i això millori la seva qualitat de vida.
Gestionem un Centre Especial de Treball que ofereix serveis de qualitat per tal de donar ocupació a persones amb discapacitat:

Jardineria
Neteja
Rentat de cotxes
Alimentació Servei a col·lectivitats
Espai la fundació
Secció Industrial
Alimentació - Producció

Ubicación

Población: Girona
Código Postal: 17005
Provincia: Girona
País: España

Descripción

Puesto vacante: Auxiliar Tècnic Educatiu/va

Categorías: Educación y formación - Educación social

Nivel: Especialista
Personal a cargo: 0
Número de vacantes: 3

Descripción de la oferta: Les funcions són les pròpies d'atenció directa de persones amb Discapacitat Intel·lectual, a la secció de Llar- Residència.
El lloc de treball implica treball de la vida quotidiana, hàbits, control i seguiment dels objectius dels usuaris seguint els procediments establerts, gestionant les incidències que puguin sorgir i actuant segons els principis d'actuació establerts per la normativa vigent.

Les vacants són per cobrir diferents torns.

Requisitos

Estudios mínimos: Ciclo Formativo Grado Superior
Experiencia mínima: Al menos 1 año
Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante
Requisitos mínimos: Pensem en una persona amb estudis relacionats tant a nivell d'Atenció Socio sanitària, com d'Integració Social o similars, que pugui aportar un mínim de 6 mesos d'experiència relacionada amb l'atenció directa a persones amb discapacitat.

Imprescindible tenir carnet de conduir B1 i flexibilitat horària.

Contrato

Tipo de contrato: Otros contratos
Duración: Indefinit
Jornada laboral: Intensiva - Indiferente
Horario: Matins, tardes i caps de setmana
✔ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✔ Inscribirme a esta oferta de empleo
Comparte este anuncio
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP
Danos todos los intentos de los estafadores
100% 1
0% 0 No me gusta
Me gusta, 0 No me gusta
bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en bcnanuncios.es, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis Gerona Ofertas de Trabajo - Empleo
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de bcnanuncios.es 100% gratis.

Compartir