Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

Enginyer/a responsable d'instal·lacions i eficiència energètica per empresa constructora - PROJECTES Lérida

Publicado por PROJECTES MODULARS PREFABRICATS SL Particular 25190, Lleida, Lleida España

Oferta de empleo como Enginyer/a responsable d'instal·lacions i eficiència energètica per empresa constructora en PROJECTES MODULARS PREFABRICATS SL, Lleida, Lleida

Publicada el: Monday, 07 Oct - 17:01
Nombre de la empresa: PROJECTES MODULARS PREFABRICATS SL
Número de trabajadores: 70

Sede central en: Lleida

Descripción de la empresa

Compañía del sector de la vivienda, cuya actividad principal es proyectar, diseñar y ejecutar casas de forma industrial, arquitectónicamente vanguardista y energéticamente eficientes.

Ubicación

Población: Lleida
Código Postal: 25190
Provincia: Lleida
País: España

Descripción

Puesto vacante: Enginyer/a responsable d'instal·lacions i eficiència energètica per empresa constructora

Categorías: Ingenieros y técnicos - Industrial

Nivel: Empleado/a
Personal a cargo: (Seleccionar)
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: Empresa de construcció innovadora busca un/a enginyer/a responsable d'instal·lacions i eficiència energètica per la realització dels seus projectes, la prescripció de les solucions a adoptar, el contacte permanent amb les empreses instal·ladores subcontractades i la resolució d'incidències de post-venta vinculades a les instal·lacions dels nostres habitatges.

Dins de l'equip de l'Oficina Tècnica, en base a la normativa existent i segons els estàndards de l'empresa, dimensionarà i projectarà les instal·lacions de cases unifamiliars aïllades i adossades, plurifamiliars i petits projectes del sector serveis. També realitzarà els càlculs tèrmics necessaris per l'obtenció del certificat energètic.

Vetllarà per la correcta execució del projecte junt amb les empreses instal·ladores subcontractades i realitzarà les visites d'obra pertinents atenent a les demandes dels Project Managers. Es valorarà molt positivament experiència com a Project Manager o responsable d´obres en empreses instal·ladores i/o constructores gestionant l´execució d'instal·lacions en habitatges o obra pública. En col·laboració amb els Project Managers resoldrà les incidències en fase d'execució responent a les demandes d´aquests així com de post-venda.

Serà la referència de de la companyia en relació a les instal·lacions i també realitzarà assessorament a clients i empreses sobre els millors sistemes a instal·lar responent als ratis tècnics i econòmics del projecte.

Es necessita un perfil polivalent, empàtic, resolutiu, capaç de projectar i dissenyar sistemes d'instal·lacions així com dirigir la fase d´execució en col·laboració amb les empreses subcontractades i els Project Managers. Així mateix s'actualitzarà constantment les novetats del mercat i la normativa cercant la millora contínua dels projectes de l'empresa.

Requisitos

Estudios mínimos: Ingeniería Técnica
Experiencia mínima: Al menos 3 años
Imprescindible residente en: (Seleccionar)
Requisitos mínimos: -Experiència mínima: 3 anys en el sector. (valorable però no imprescindible)

-Coneixements requerits: HULC (Herramienta unificada LIDER-CALENER), dibuix 2D (AutoCAD o similars), Excel, software de dimensionament d'instal·lacions (Revit MEP, dmELECT, AX3000, CypeCAD)

-Coneixements valorats: modelització en 3D (Sketchup, Allplan, Revit)

-Es valora perfil polivalent: dimensionament en oficina i control/resolució d'incidències en obra

-Imprescindible: carnet de conduir B i vehicle propi

-Incorporació immediata

Contrato

Tipo de contrato: Indefinido
Jornada laboral: Completa
✔ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✔ Inscribirme a esta oferta de empleo
Comparte este anuncio
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP
Danos todos los intentos de los estafadores
100% 1
0% 0 No me gusta
Me gusta, 0 No me gusta
bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en bcnanuncios.es, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis Lérida Ofertas de Trabajo - Empleo
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de bcnanuncios.es 100% gratis.

Compartir