Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

PROGRAMADOR-A INFORMÀTIC-A (EMPRESA) - MARLEX Recruiting Figueres

Publicado por MARLEX Recruiting Particular 17600, Figueres, Girona España

Oferta de empleo como PROGRAMADOR-A INFORMÀTIC-A (EMPRESA) en MARLEX Recruiting, Figueres, Girona

Publicada el: Tuesday, 06 Nov - 11:21
Nombre de la empresa: MARLEX Recruiting
Número de trabajadores: 150

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

MARLEX Recruiting MARLEX Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma MARLEX HUMAN CAPITAL. Operem des de fa més de 20 anys fonamentalment a tot Catalunya i estem posicionats com una de les cinc firmes líders en RRHH en aquest territori. Ens distingeix la proximitat, la professionalitat i el rigor. Hem rebut diverses mencions i distincions rellevants de diferents entitats de prestigi entre altres de Best Place to Work, Aenor, IESE i la Generalitat de Catalunya. Treballem ben a prop des de les més de 50 oficines repartides per el territori de Catalunya.

Ubicación

Población: Figueres
Código Postal: 17600
Provincia: Girona
País: España

Descripción

Puesto vacante: PROGRAMADOR-A INFORMÀTIC-A (EMPRESA)

Categorías: Informática y telecomunicaciones - Programación

Departamento: INFORMÀTICA

Nivel: Especialista
Personal a cargo: 0
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: Empresa consolidada en el sector de la logística i el Transport Nacional i Internacional, amb un departament de software propi, precisa incorporar per el desenvolupament d'una nova versió del seu programa de gestió:

PROGRAMADOR/A INFORMÀTIC/A .NET

El perfil correspon a un/a professional que aporti formació específica de Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior en Informàtica, a poder ser especialitat en Informàtica de Gestió. Es requereix un mínim de 2 anys d'experiència treballant com a programador en l'entorn industrial, amb sòlids coneixements en Microsoft SQL Server, GIT de Visual Studio, UI i .NET. Es valorarà positivament un nivel mitjà d'anglès i experiencia en Troubleshooting, Winforms, Test Unit i Bug fixes. Pensem en una persona amb voluntat de servei, creativa, amb iniciativa, analítica i amb capacitat de treball en equip.

En dependència directa de la Direcció d'Àrea, la persona seleccionada s'incorporarà al departament d'informàtica industrial i treballarà amb un equip dedicat a la integració i desenvolupament de la nova versió del programa de gestió. Operarà conjuntament amb l'equip de desenvolupament de la interfície d'usuari i de la capa de negoci per entendre amb claredat l'objectiu del programa, les funcions principals i l'ús previst de cadascuna d'elles.

El/la candidat/a seleccionat/da se incorporarà en una empresa internacionalitzada, on tindrà l'oportunitat de créixer professionalment. Treballarà amb un equip de treball competent, dinàmic i professional, i gaudirà d'un ambient de treball estable.

Requisitos

Estudios mínimos: Ciclo Formativo Grado Superior
Experiencia mínima: Al menos 1 año
Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante

Contrato

Tipo de contrato: Indefinido
Duración: Estable
Jornada laboral: Completa

Salario

Salario: 24.000 €- 30.000 € Bruto/año

✔ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✔ Inscribirme a esta oferta de empleo
Comparte este anuncio
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP
Danos todos los intentos de los estafadores
100% 1
0% 0 No me gusta
Me gusta, 0 No me gusta
bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en bcnanuncios.es, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis Figueres Ofertas de Trabajo - Empleo
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de bcnanuncios.es 100% gratis.

Compartir