Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

TÈCNIC/A COMERCIAL D’EXPORTACIÓ (FRANCÉS) - MARLEX Recruiting La Bisbal d'Empordà

Publicado por MARLEX Recruiting Particular 17121, La Bisbal D'Empordà, Girona España

Oferta de empleo como TÈCNIC/A COMERCIAL D’EXPORTACIÓ (FRANCÉS) en MARLEX Recruiting, La Bisbal D'Empordà, Girona

Publicada el: Monday, 18 Feb - 13:27
Nombre de la empresa: MARLEX Recruiting
Número de trabajadores: 150

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

MARLEX Recruiting MARLEX Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma MARLEX HUMAN CAPITAL. Operem des de fa més de 20 anys fonamentalment a tot Catalunya i estem posicionats com una de les cinc firmes líders en RRHH en aquest territori. Ens distingeix la proximitat, la professionalitat i el rigor. Hem rebut diverses mencions i distincions rellevants de diferents entitats de prestigi entre altres de Best Place to Work, Aenor, IESE i la Generalitat de Catalunya. Treballem ben a prop des de les més de 50 oficines repartides per el territori de Catalunya.

Ubicación

Población: La Bisbal D'Empordà
Código Postal: 17121
Provincia: Girona
País: España

Descripción

Puesto vacante: TÈCNIC/A COMERCIAL D’EXPORTACIÓ (FRANCÉS)

Categorías: Ingenieros y técnicos - Industrial

Nivel: Especialista
Personal a cargo: 0
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: En dependència del Director Comercial, la persona seleccionada s'encarregarà de la gestió dels mercats internacionals assignats, així com també de la prospecció dels nous mercats i de l'expansió de les noves zones a nivell internacional. D'aquesta manera, la seva missió serà la d'ampliar la quota de mercat i el manteniment de la cartera de clients. Per a poder-ho aconseguir, haurà de realitzar tasques d'anàlisi, d'investigació i desenvolupament de nous mercats, així com també participar en la planificació de l'estratègia comercial. Per últim, es responsabilitzarà de la venda dels productes industrials, donant assessorament tècnic i comercial als clients.

El/la candidat/a seleccionat/da s'incorporarà a una empresa consolidada en el seu sector i amb un producte innovador, on tindrà l'oportunitat d'optar a una posició estable dins la companyia.

Requisitos

Estudios mínimos: Ingeniería Técnica
Experiencia mínima: Al menos 3 años
Imprescindible residente en: (Seleccionar)
Requisitos mínimos: El perfil correspon a un/a professional que disposi preferiblement de formació universitària en Empresarials i/o Enginyeria Industrial. És necessari aportar un nivell avançat en l'ús d'eines ofimàtiques. Cal aportar una experiència mínima de 3 a 5 anys desenvolupant tasques dins d'un departament d'exportació, preferiblement en entorn industrial. És imprescindible demostrar domini de la llengua francesa. Pensem en una persona responsable, amb orientació al client, i amb habilitats comunicatives i de negociació, que tingui disponibilitat per viatjar de manera puntual.

Contrato

Tipo de contrato: Indefinido
Jornada laboral: Completa
✔ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✔ Inscribirme a esta oferta de empleo
Comparte este anuncio
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP
Danos todos los intentos de los estafadores
100% 1
0% 0 No me gusta
Me gusta, 0 No me gusta
bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en bcnanuncios.es, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis La Bisbal d'Empordà Ofertas de Trabajo - Empleo
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de bcnanuncios.es 100% gratis.

Compartir