Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

TÈCNIC/A DE MANTENIMENT (ELÈCTRIC I/O MECÀNIC) - COOPECARN GIRONA Quart

Publicado por COOPECARN GIRONA Particular 17244, Quart, Girona España

Oferta de empleo como TÈCNIC/A DE MANTENIMENT (ELÈCTRIC I/O MECÀNIC) en COOPECARN GIRONA, Quart, Girona

Publicada el: Monday, 07 Oct - 15:18
Nombre de la empresa: COOPECARN GIRONA
Número de trabajadores: 170

Sede central en: Girona

Descripción de la empresa

COOPECARN GIRONA Especialista en carn marinada fresca i congelada, i també en llard de porc i greixons. Proveïdors de Mercadona també ens dirigim al mercat internacional. Amb la nostra sala de desfer comuna a tot el Grup Cañigueral, ens garantim la máxima frescor i el control integral dels processos de producció ramadera i elaboració de producte. El marinat ens aporta encara més sabor. tendressa, suculencia i diversitat d'aromes.

Ubicación

Población: Quart
Código Postal: 17244
Provincia: Girona
País: España

Descripción

Puesto vacante: TÈCNIC/A DE MANTENIMENT (ELÈCTRIC I/O MECÀNIC)

Categorías: Ingenieros y técnicos - Industrial

Nivel: Especialista
Personal a cargo: 0
Número de vacantes: 1

Descripción de la oferta: TÈCNIC/A DE MANTENIMENT (ELÈCTRIC I/O MECÀNIC)
(SECTOR CÀRNIC- ZONA DE GIRONA)

Coopecarn Girona, empresa líder en el seu segment de mercat i que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, i que aposta per la millora i la innovació constant, precisa incorporar, degut al seu creixement, un/a TÈCNIC/A DE MANTENIMENT.

El perfil que estem buscant correspon a un/a professional que aporti formació mínima a nivell de CGFM en Mecànica, Electromecànica, Serveis a la Producció, i/o similar, i que aporti coneixements de mecànica i electricitat industrial, a més d'aportar coneixements d'hidràulica i pneumàtica.

Es requereix aportar una experiència mínima de 2-3 anys ocupant un lloc de feina similar, preferiblement en una empresa del sector alimentari.

Pensem en una persona dinàmica i resolutiva, que tingui facilitat per treballar en equip, que sigui proactiva, que tingui facilitat per la detecció d'averies, i que compti amb disponibilitat horària.

En dependència directa del/la Director/a de Manteniment, la missió principal de la persona seleccionada serà la de portar a terme el manteniment, tant preventiu com correctiu, de les instal·lacions i la maquinària de l'empresa, amb la finalitat de garantir un funcionament òptim. A més, portarà a terme la detecció i resolució d'averies intentant aconseguir que la producció no pari el seu ritme de treball.

S'ofereix la possibilitat de formar part d'una empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i la innovació constant, optant a un lloc de feina estable, i incorporació directa per empresa. El salari serà negociable en funció de les aptituds i l'experiència de cada candidat/a.

Requisitos

Estudios mínimos: Formación Profesional Grado Superior
Experiencia mínima: Al menos 2 años
Imprescindible residente en: (Seleccionar)
Requisitos mínimos: Formació a nivell de CGFM en Mecànica, Electromecànica, Serveis a la Producció, i que aporti coneixements de mecànica i electricitat industrial, a mes de aportar coneixements d' hidràulica i pneumàtica.

Contrato

Tipo de contrato: Indefinido
Jornada laboral: Intensiva - Indiferente
Horario: Rotativo Mañana y Tarde
✔ No se olvide de mencionar BCNANUNCIOS al llamar!
✔ Inscribirme a esta oferta de empleo
Comparte este anuncio
Para una mejor visibilidad pasa tu anuncio en VIP
Danos todos los intentos de los estafadores
100% 1
0% 0 No me gusta
Me gusta, 0 No me gusta
bcnanuncios.es no es responsable de los productos o servicios ofrecidos en los anuncios y no es responsable de las acciones del usuario.

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en bcnanuncios.es, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis Quart Ofertas de Trabajo - Empleo
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de bcnanuncios.es 100% gratis.

Compartir